Databekabeling

Vandaag de dag is breedband internet op meerdere pc's niet meer weg te denken uit de woonkamer. Waar vroeger het internet meer een entertainment gehalte had,
is het nu uitgegroeid tot een volwaardig informatie-instrument. Even het journaal bekijken op je pc, een telefoonnummer opzoeken, of kijken wat er deze week in aanbieding staat bij de supermarkt? Het kan allemaal!

Terwijl de ouders even kijken wat er op tv is vanavond zoeken de kinderen informatie op het net om hun huiswerk tot een goed eind te brengen. De oplossing hiervoor is een netwerk. De bekabeling hiervoor kan u beter door een technieker laten installeren. Bij nieuwbouw is het interessant om een aansluiting te voorzien in elke kamer. De meerkost hiervoor is minimaal, en bespaart u latere zorgen.

Ook in het aanleggen van een storingsvrij net voor kabel TV zijn wij de specialist bij uitstek. Meestal plaatst men een versterker waar de kabeldistributie binnenkomt,
en vandaar vertrekt men naar de verschillende kamers. Alleen met professioneel materiaal en de installatie door een gespecialiseerde technieker kan men een installatie bekomen die vele jaren storingvrij kijk en luisterplezier garandeert.

Nu met de opkomst van digitale TV kunnen wij indien nodig ook hiervoor de nodige aanpassingen doorvoeren.
Zo kan u overal in huis genieten van een nieuwe interactieve manier van TV kijken. Een storingvrij net is hier van primair belang.

Al onze werken worden uitgevoerd met in acht name van het AREI,
het Algemeen Reglement der Elektrische Installaties.